Om oss

Sail Service Poland har tillverkat båtsegel i 70 år och säljer dem framgångsrikt över hela världen. Sail Service är inget okänt namn på segelbåtsmarknaden och står för högkvalitativa segel – båtserier från olika internationella segelbåtstillverkare har redan utrustats med segel från Sail Service (t.ex. Bénéteau, Jeanneau, Lagoon Catamarans, Bavaria, Hanse, Dehler, Neptun, etc.). Under flera år har Sail Service även betjänat den tyska marknaden med Sail Service Germany med stor framgång.

Och nu, med etableringen av Sail Service Scandinavia som skandinavisk försäljningspartner till Sail Service Poland, gör vi det lättare för slutkunder, charterbolag eller båttillverkare att köpa segel och presenningar:

Dra nytta av över 30 års erfarenhet av segling och regattor och omfattande materialkunskap inom segling.

Som entusiastiska seglare står vi med full övertygelse bakom kvaliteten på våra segel och presenningar. I åratal har vi seglat vår Amigo 33 med segel från Sailservice Poland – med bästa erfarenhet!

Det är vår önskan att inspirera dig som kund för våra produkter. Vi står gärna vid din sida som rådgivare och ser fram emot ditt förtroende för vårt arbete och Sail Service-produkter.

Ditt team från Sail Service Scandinavia
Simone Schulz & Thomas Becker

våra partner

Sailfactory

Letar du efter en ny trampolin till din katamaran? Inga problem, vi rekommenderar vår partner Sailfactory för konstruktion av nya trampoliner. Teamet är tillgängligt 7 dagar i veckan för omfattande rådgivning.

Dimension Polyant

Som världens största tillverkare av segelduk har vi våra egna moderna produktionsanläggningar. På våra anläggningar i Kempen och Putnam (USA) tillverkar vi högkvalitativa dukar åt dig.

Contender

Contender förser segelmakare runt om i världen med ett omfattande sortiment av segelduk för avancerad segelkonstruktion. Tygerna är tillverkade av våra unika Fibercon®-garner och lämpar sig lika bra för kryssning som för extrema kappseglingar.

Ronstan

Ronstan har över 66 års erfarenhet av att tillverka marin utrustning av hög kvalitet och är idag stolt över att kunna erbjuda över 2000 produkter som är utvecklade för alla olika typer av segling.